Wat we doen

Ga met Sunoil Biodiesel de toekomst in!

Zoals onze naam al zegt, is Sunoil Biodiesel gespecialiseerd in de productie van biodiesel. Maar ook produceren we bijproducten, zoals glycerine, frituurvet, plantaardige olie en High Blends Diesel. Sunoil Biodiesel produceert biodiesel die voldoet aan de eisen van dubbeltelling.

Internationale certificering
Sunoil Biodiesel beschikt over internationale certificering, waarmee ons bedrijf aantoont  duurzaam te produceren en mee te werken aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Als biodieselfabriek waren en blijven we al duurzaam bezig, omdat we van restmaterialen (zoals gebruikt frituurvet) biodiesel maken en alleen samenwerken met betrouwbare partners.

VIHB certificaat
Ook zijn we in het bezit van het VIHB certificaat. Dit houdt in dat we voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan het werken met afvalstoffen. We kunnen niet alleen aantonen dat we daadwerkelijk afvalstoffen verwerken, maar ook dat we vakbekwaam, betrouwbaar en kredietwaardig zijn. Ook beschikken we over het certificaat van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA).

Erkend Leerbedrijf 
Al jarenlang is Sunoil Biodiesel een Erkend Leerbedrijf voor de opleiding Proces Techniek. Het certificaat mocht directeur Wilfred Hadders al in september 2011 ontvangen uit handen van een afgevaardigde van PMLF kenniscentrum.

Biodiesel
Glycerine
Frituurvet
Plantaardige olie
High Blends Diesel