Sponsoring

FC GRONINGEN

Met de sponsoring van FC Groningen wil Sunoil Biodiesel haar visie op duurzame energie en ontwikkeling nog meer kracht bijzetten. FC Groningen heeft de ambitie uitgesproken de groenste voetbalclub van Nederland – en wellicht zelfs van Europa – te willen worden.

FC Groningen heeft de samenwerking gezocht met Energy Valley en in stadion Euroborg is de Energy Valley Top Club opgericht. Doel van de samenwerkende grootste energiepartners in het Noorden is aan een breed publiek te laten zien wat er gebeurt en mogelijk is op het gebied van duurzame energie en innovatie. FC Groningen kan met haar bekendheid bij uitstek als platform dienen om deze boodschap over te brengen.

Door de aansluiting bij de Energy Valley Top Club van FC Groningen, begeeft Sunoil Biodiesel zich in de ontmoetingsplek van deze innoverende energiegerelateerde bedrijven. Dit past bij de ontwikkelingen waarin Sunoil Biodiesel zich bevindt. Ook draagt het bij aan de uitstraling naar onze directe klanten, leveranciers, maar ook naar de gebruikers van diesel en biodiesel. Want wie diesel tankt, tankt uiteindelijk ook een percentage Sunoil Biodiesel.

FC EMMEN

Sunoil is ook shirtsponsor van de jeugdopleiding van FC Emmen. Ook is Sunoil business-partner en partner van de jeugdopleiding van de Drentse betaald voetbalorganisatie. Het logo van Sunoil Biodiesel siert de voorkant van de shirts van alle jeugdteams.

Directeur Wilfred Hadders van Sunoil Biodiesel: ,,FC Emmen is een belangrijk uithangbord voor Zuidoost Drenthe. Als FC Emmen het goed doet, dan heeft dit een positief effect op de gehele regio”.

Algemeen directeur Wim Beekman van FC Emmen is op zijn beurt erg trots dat Sunoil Biodiesel als zeer prominent sponsor bij de club betrokken is. ,,Wij zetten de komende jaren namelijk zwaar in op de ontwikkeling van onze eigen talenten en dat kan alleen met de nodige bedrijven die zich als partner aan onze jeugdopleiding verbinden”.

Lees het complete artikel op:

http://www.emmen.nu/sport/actueel/400014/sunoil-biodiesel-siert-de-shirts-van-de-jeugd-van-fc-emmen.html

Maatschappelijk betrokken

Naast de sponsoring van betaald voetbal organisaties, blijkt de maatschappelijke betrokkenheid van Sunoil ook uit het (onder)steunen van andere activiteiten die zich inzetten voor een goed doel.