ALLROUND OPERATOR 5-ploegendienst

Sunoil Biodiesel is in 2006 als eerste biodieselfabriek in Nederland gestart. De capaciteit is meer dan 100 miljoen liter per jaar. De fabriek is volop in beweging; we verwachten groei door nieuwbouw en nieuwe processen. Ook willen we ons hoge niveau van systemen en processen verder ontwikkelen. Sunoil Biodiesel heeft een eigen laboratorium, waarin we constant zoeken naar verbeteringen in ons proces, zodat we blijvend een hoogwaardig product kunnen leveren aan onze klanten in Noord West Europa. In verband met het vrijkomen van een vacature zijn we op zoek naar;

ALLROUND OPERATOR
5-ploegendienst

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en bedienen van het biodiesel-productieproces. Via de procesbesturing volg je het proces, stuur je bij en indien nodig voer je ter plekke werkzaamheden uit. Op vaste momenten neem je monsters om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Deze monsters kan je zelf analyseren of in overleg met het laboratorium. Op grond van de analyse weet je welke correcties je moet doorvoeren om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen. Je werkt volgens de gestelde milieu- en veiligheidsvoorschriften en draagt bij aan een veilige en schone werkomgeving. Je weet storingen in het proces snel te signaleren en te analyseren, waardoor je in staat bent adequaat te handelen. En rapporteert volgens een vast format aan je productieleider.

Je hebt:
– Minimaal operator B of C
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Beheersing van nog een vreemde taal is een pré.
– Aantoonbare werkervaring waaruit te herleiden is dat je zelfstandig kan werken en de juiste prioriteiten weet te stellen.

Belangrijke persoonskenmerken:
– Accuraat werken,
– Stressbestendig zijn,
– Flexibele instelling hebben,
– Positief en Oplossingsgericht denken
– De ambitie hebben om het proces in onze fabriek te kunnen beleven.

Wanneer u past in bovenstaand functieprofiel en enthousiast bent om bij ons te komen werken, ontvangen we graag een motivatiebrief met daarbij uw CV. U kunt uw brief richten aan mevrouw W. Helder. De adresgegevens vind u hieronder of maak gebruik van ons mailadres: hrm@sunoil-biodiesel.com.

Op 26 november 2018 aanstaande sluiten we de vacature. En voor 1 december kunt u een reactie van onze kant verwachten.